2018. ápr 19.

eldöntöttem, blogolok! Part 1.

írta: Zádory Claudia
eldöntöttem, blogolok! Part 1.

Bemutatkozom Part 1.

Sziasztok,

A nevem Claudia. 44 éves vagyok. Egy 3gyerekes anyuka, akinek közléskényszere van, és szereti, ha mások is hozzájárulnak a gondolatainak fejlődéséhez. Néha letargikusan, néha pikáns, néha pedig lazán vicces hangvétellel. 

Amit nem különösen fontos tudni rólam, de leírom, hogy kompetensnek tűnjek, az az, hogy pedagógus vagyok, tehetségfejlesztéssel foglalkozó cégnél dolgozom, emellett fotózom. A fotózás, azért az fontos, legalábbis nekem fontos, így fontos, hogy ti is tudjatok róla! Mondtam már, hogy fontos?

Akiket itt láthattok, azok pedig történetesen az én gyerekeim. 


Nem az interneten fellelhető cikkeket akarom abc sorrendbe tenni, és nem a megtámadhatatlan igazságokat akarom megmondani. Egyszerűen mesélni akarok arról, hogy én ezeket hogy csinálom. Milyen a gyerekekkel az életem, mikor este 6-kor hazamegyünk, és ketté áll a fülem, és fejhangon üvöltözök, hogy „harmadszor szóltam, indulj már el fürödni”, vagy arról, mikor éppen megettem a napi csokiadagomat, és nyugodtan leheveredek a földre az emeleteságyak mellé, magasról tojva arra, hogy hány óra van, még jókat beszélgetünk fekvés előtt a világ nagy dolgairól, este 10-ig, pedig nagy eséllyel, ha ezt nem beszélnénk meg, akkor sem állna meg az óra a Nyugatinál. De ezek kellenek. Mert ettől lesz Élet az, amit nap, mint nap taposunk.

A jövő tanévben például végig izgulhatjátok velem a 6.-os és 8.-os felvételit az azt megelőző felkészüléssel együtt. Biztosan nagyon végletes lesz, mint én magam.

Szólj hozzá